Selectează o Pagină

Despre Noi

Ce poate fi mai frumos decât să poți să lași o amprentă
în educația unui copil, adolescent sau adult?
În fiecare zi, de mai bine de 15 ani, avem bucuria să ne dezvoltăm împreună,
să fim mai buni, să vorbim mai frumos și mai corect decât o făceam ieri.

Ce facem noi?

Îți creăm un cadru propice pentru învățarea limbilor engleză și germană.
Îți oferim un mediu plăcut, într-o clădire de 1000 mp, curată, luminoasă, cu săli dotate modern și profesionist, astfel încât, atunci când vii la noi pentru prima oară să simți că aici este locul unde te vei putea dezvolta lingvistic cel mai bine.

De-a lungul timpului am încercat mai multe metode de predare a limbilor străine. Am ajuns la o concluzie: așa cum doctorul bun este cel care te face bine pe tine, așa și profesorul bun este cel cu care tu rezonezi, de la care tu poți învăța și cu care te simți relaxat, confortabil și simți o mare bucurie atunci când îl vezi.

Spunea cineva că dacă nu ai o relație cu cel pe care vrei să-l înveți ceva, nu vei reuși.
Încercăm, astfel, să ne pliem cursurile pe tipul fiecărui cursant, pe stilul fiecăruia de învățare, pe personalitatea fiecăruia. Sigur că într-un final, cunoștințele acumulate sunt aceleași pentru toți, însă modalitatea la care se ajunge acolo este diferită.

Acumularea de cunoștințe se face în cadrul cursului, împreună cu noi. Nu dăm teme pentru acasă, decât pentru doritori. Învățarea se face fără să ne dăm seama, întrucât atmosfera este una veselă, prietenoasă, relaxantă. Încercăm să te motivăm astfel încât să-ți dorești tu să înveți cât mai mult și să-ți monitorizezi singur progresul. Sigur, progresul se monitorizează și prin susținerea examenelor Cambridge și ODT, la sediul nostru, întrucât suntem centru autorizat de pregătire și examinare.

Centru autorizat
de pregătire
și examinare
Cambridge și ODT

Pliem cursurile
pe tipul fiecărui cursant,
pe stilul fiecăruia de învățare,
pe personalitatea fiecăruia.

Cadru propice
pentru
învățarea limbilor
engleză și germană

mail Strada Mihai Viteazul, Nr. 38, Șelimbăr

Contactează-ne