Selectează o Pagină

Cursuri de limbă străină

Te motivăm astfel încât să-ți dorești tu să înveți cât mai mult
și să-ți monitorizezi singur progresul.

Acumularea de cunoștințe se face în cadrul cursului, împreună cu noi. Nu dăm teme pentru acasă, decât pentru doritori. Învățarea se face fără să ne dăm seama, întrucât atmosfera este una veselă, prietenoasă, relaxantă.

Cursuri de limba Engleză și de limba Germană

pentru copii între 6 – 18 ani

Detalii despre curs

Profesorii sunt absolvenți de Litere, cu experiență pedagogică vastă.
Grupele sunt formate din 4-8 cursanți.

Pe lângă abilitățile lingvistice, încercam să dezvoltăm cooperarea, munca în echipă prin proiecte pe care le realizează copiii in perechi sau grupuri.

Programul se stabilește de comun acord cu părinții elevilor din grupa respectivă.

Cursuri de limba Engleză și de limba Germană

pentru adulți

Detalii despre curs

Ne bucurăm că adulții consideră învățarea unei limbi străine un mod de dezvoltare personală și noi îi putem ajuta, simplu și fără stres, să-și depășească nivelul lingvistic fie pentru un loc de muncă mai bun, fie pentru a se putea descurca în concedii sau a-și putea citi informațiile atât de vaste de pe internet direct de la sursă, fără a fi trecute prin filtrul traducerii.

Nivelurile sunt conform cadrului european de limbi, între A1 și C2. Cursurile se finalizează cu o adeverință de participare și dacă se dorește, cu susținerea unui examen care să ateste nivelul.

Cursuri de limba Engleză și de limba Germană

pentru companii

Detalii despre curs

Începând din anul 2013 avem printre clienți companii mari, care oferă angajaților oportunitatea învățării unei limbi străine la sediul companiei sau la sediul nostru.

Am avut cursuri de engleză/germană pentru afaceri, comunicare în limba engleză/germană, curs de scrierea corectă a e-mail-ului în cadrul unei companii, engleză/germană generală.